Cautare

62097 de rezultate pentru "inmormantarea celor 4 tineri din mamaia" (5.35 secunde)
Aprecierile deloc magulitoare la adresa presedintelui CJC au fost facute atat in cadrul unui seminar desfasurat in urma cu cateva zile la Sinaia, cat si la Mamaia, in cadrul Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania (UNCJR).
Lantul hotelier international Golden Tulip isi va deschide primul hotel dintr-o statiune romaneasca la Mamaia. Este vorba despre Fantasy Beach, care va deveni, de la 1 iunie, parte a unuia dintre cele mai puternice lanturi hoteliere din lume.
Peisaj dezolant pe plaja din Mamaia puternic afectata de furtunile din sezonul rece. Valurile au maturat pur si simplu nisipul pe portiuni mari din suprafetele recent innisipate si au creat adevarate ziduri de nisip.
Liberalii constanteni au celebrat ieri Ziua Mondiala a Mediului, prilej cu care au prezentat si "nucleul dur" al Departamentului Ecologic al PNL, dar si pe Gheorghe Babu, directorul adjunct al Directiei Apelor Dobrogea Litoral, din ce in ce mai vizibil in ultima vreme, in contextul in care sefului sau ii sunt numarate zilele de directorat.
Senatorul PSD, Alexandru Mazare (fratele celebrului primar al Constantei Radu Mazare), afirma ca asteapta masuri concrete din partea ministrului Turismului, Elena Udrea, si nu doar campanii "lipsite de continut".
Seful statului a participat, duminica, la Mamaia, la deschiderea lucrarilor Asociatiei Comunelor din Romania, la care participa 250 de primari si reprezentanti ai corpului Profesional al Secretarilor de Comuna din toata tara.
Mai exact, in derularea lucrarilor la sediul administrativ al firmei, de tip P+1, reprezentantii Shark au "omis", in faza determinanta a constructiei, sa ii convoace si pe inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial in Constructii.
La Hotelul Bavaria Blu din statiunea Mamaia a avut loc ieri deschiderea oficiala a celei de a V-a editie constanteana a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX organizata de ABplus, companie specializata in organizarea de manifestari expozitionale de acest gen.
S-a dat liber la intrarea in Mamaia! ... Asta desi autoritatile au castigat anul trecut peste 1,4 milioane de lei din aplicarea acestei taxe. Decizia a fost luata din cauza concedierilor din ultima perioada de la primaria Constanta, dar si pentru a sustine turismul in zona.
Directia Apelor Dobrogea-Litoral a raspuns favorabil solicitarii privind desfasurarea Class 1 Romanian Grand Prix, in statiunea Mamaia, pe lacul Siutghiol.
Presedintele PNL spune ca liberalii isi vor prezenta in cateva saptamani cabinetul din umbra.
Desi gradul de ocupare in statiunile de pe Litoral este foarte mare si se stie ca la peste 85% ocupare scade calitatea serviciilor, Daniel Vasilescu, presedintele Federatiei Patronatelor din Turism nu s-a aratat ingrijorat fata de aceasta realitate.
Eveniment de referinta in peisajul expozitiilor specializate, TINIMTEX aduna in perioada 15-19 februarie a.c., in statiunea Mamaia, la cea de-a XXXIV-a editie, 373 de firme participante.
Apa calda va fi oprita pe rand la cele doua magistrale si va tine aproximativ doua saptamani, afectand cel mai mult cartierul Tomis Nord, aflat in vecinatatea statiunii Mamaia, potrivit NewsIn.
Cele mai scumpe masuri din acest proiect vor fi cele de innisipari ale plajelor, care vor costa aproximativ 82 de milioane de euro, in timp ce eliminarea amenajarilor deja existente va presupune un efort financiar de 13 milioane de euro.
Astfel, toate caietele de sarcini pot fi procurate de la sediul Directiei - Biroul Implementare Mecanism Economic - din Constanta, incepand cu 5 martie, iar data limita de depunere a ofertelor este 25 martie.
In Satul de Vacanta, din statiunea Mamaia, una dintre "minunatii" este "Cuptorul cu placinte", unde clientii, pe langa faptul ca servesc masa in conditii de igiena precara, se mai pot si electrocuta la prizele care sunt neizolate.
Un elicopter SMURD aflat in misiune a cazut in lacul Siutghiol, in apropiere de statiunea Mamaia. ... Conform Ministerului de Interne (MAI), la bord se afla un echipaj standard, format din patru persoane - pilot, copilot, doctor si asistent, nu insa si vreun pacient.
Alerta de incendiu la un hotel din statiunea Mamaia! ... Din fericire, niciuna dintre aceste persoane nu a avut nevoie de ingrijiri medicale si nici nu a fost trasnportata la spital.
Azi, incepand cu ora 10.00, la Hotelul Flora din Mamaia incepe Scoala de Pregatire Politica a Tineretului Social Democrat, care va fi deschisa de prezenta liderului PSD Mircea Geoana.
google-analytics.com